© Iren Gjøse - Horten - Norway

Courses - Kurs

VERKSTEDSDAGER SYKURS - DET FANTASTISKE SYUNIVERSET - HORTEN

March 20, 2020

HVEM ER KURSET FOR?

De fleste kjenner seg igjen i det å kjøpe stoffer uten å få sydd noe, eller starte sømprosjekter gang etter gang som aldri blir ferdigstilt. Nå kan du hente fram inspirasjonen igjen. Ofte er det lettere sammen med andre!

 

Lørdag 21.03.2019 og søndag 22.03.2020 kan du ta med deg dine ønsker og prosjekter til oss. Det blir verksted der du kan komme i gang med eller får hjelp til hvilket som helst slags prosjekt. Det kan for eksempel være å klippe stoff, tilpasse mønster, få hjelp til sømdetaljer eller å sy ferdig noe du har startet på. Ingen forkunnskap er nødvendig, men interesse og tålmodighet kommer godt med.

 

Har du ikke symaskin, opplyser du om dette når du melder deg på. Du kan ta med stoffer/sysaker eller kjøpe på Horten Hobby. Har du spesielle ønsker for stoffer, ta kontakt på forhånd. Når du melder deg på, er det fint om du sier hvilke(n) dato(er) du ønsker å være med og hva du ønsker å bruke tiden til.

 

​Sted: Horten Hobby, Storgata 23, Horten.

 

​Tider: Kl 09-16 begge dager.

 

Pris: Kr 1200 for hele helgen betales ved påmelding på Vipps eller til kontonummer som opplyses ved påmelding.

 

Mat og drikke: Det serveres kaffe, te og frukt.

Kursholder: Iren Gjøse, Diplom i Klesdesign og Modellering fra Moteskolen ESMOD 1994. Horten Hobby og klesdesigner Iren Gjøse har siden 2016 arrangert diverse kurs i søm, mønsterkonstruksjon og tegning.

 

​Innhold: Presentasjon og info om kursinnhold. - Om sømutstyr og tilbehør - Vi snakker om ideer og diskuterer fasonger, stoffer og teknikker. Resten av økten går med til arbeid og til å få hjelp til det du lurer på, og kanskje noen nye og gode ideer, - ren og skjær inspirasjon :)!

 

Påmelding eller spørsmål kan rettes til: Messenger, post@ireng.no eller på telefon 916 38 270. Hjemmeside for portfolio og annet er ireng.no. Følg med på Instagram: irengdhb!

 

KOM GJERNE MED ØNSKER I FORHOLD TIL FRAMTIDIGE KURS.​

 

Velkommen!

Hilsen Horten Hobby og Iren Gjøse

Please reload